Flesverzenddoos, 12 fles, bruin, 360 mm hoog, incl. binnenwerk, 10 stuks per doos-0

Verzending

Bestelproces

Het bestellen van uw verpakkingsmaterialen is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt alles zelf online bestellen. Bij elke stap in het bestelproces wordt duidelijk omschreven wat de keuzes inhouden.

De laatste stap in het bestelproces is het maken van een betaalkeuze.

Na deze stappen gaan we met uw bestelling aan de slag. Uiteraard zorgen we er voor dat uw bestelling snel bij uw afleveradres bezorgd wordt. U ontvangt ter bevestiging een email met daarin alle gegevens en de factuur.

Verzending en verzendkosten

Voor de verzending van pakketten maken wij gebruik van PostNL. Voor bestellingen van €100 of meer bieden wij gratis verzending aan. Voor bestellingen onder de €100 zijn de verzendkosten €7,50.

Levertijd

Wanneer het artikel op voorraad is wordt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Volgen van uw bestelling

Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst, zullen wij een unieke track-trace link toesturen per e-mail. Met deze code kunt u online uw pakket traceren.

Afhalen

Het is tevens mogelijk uw bestelling af te halen bij ons magazijn in Leeuwarden. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat uw bestelling voor u klaarstaat.


EllePack
Mercuriusweg 3
8938 AR Leeuwarden

Heeft u nog vragen over de levering van uw bestelling?

Neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 058-2163611 (maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 15.00) of stuur een mail naar info@ellepack.nl