Over EllePack

EllePack is een jonge en dynamische groothandel in verpakkingen, gevestigd in Leeuwarden (Friesland). Wij adviseren onze klanten op het gebied van verpakkingen. Dit varieert van een bedrukte draagtas voor een kledingzaak tot een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn bij een producent in levensmiddelen. EllePack kan u helpen met al uw vraagstukken met betrekking tot verpakkingen. Daarin maken wij geen verschil tussen een winkel in het stadscentrum of een multinational op het industrieterrein.

EllePack onderscheidt zich door openheid en heldere communicatie, van offerte tot factuur. Met jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche kunnen wij u helpen met alle aspecten die er bij de verpakking en of verfraaiing van uw product komen kijken. Wij combineren de persoonlijke aandacht van een klein bedrijf met de contacten en kanalen van de grote spelers op de verpakkingsmarkt.

Als u de tijd heeft genomen om het bovenstaande door te nemen, vraagt u zich misschien nog af:
‘Wat schiet ik er nou mee op?’ De enige juiste vraag.

Uw voordeel

Hangt af van uw situatie. Voorbeelden van voordelen zijn er te over. Besparingen, efficiënter werken, een betere uitstraling van uw product, een effectieve maar niet te dure bescherming van uw eindproduct, meer tevreden collega’s op de werkvloer. Als u denkt dat uw verpakkingen niet goed genoeg of gewoonweg te duur zijn, maar u weet niet precies hoe dit op te lossen, neemt u dan contact op en wij komen bij u langs om één en ander door te nemen.